Email Κωδικός πρόσβασης

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

 

Diagonismoi-dimosiou.gr

Το πρώτο βήμα για την επιτυχία είναι η έγκυρη ενημέρωση

Γνωρίστε μας

 

Επικοινωνία

Diagonismoi-dimosiou.gr

E-mail: info@diagonismoi-dimosiou.gr

Τηλέφωνο: +30 211 234 0015

Η ομάδα diagonismoi-dimosiou.gr

Από το 2009 η εταιρία KHF δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενημέρωσης για διαγωνισμούς δημοσίου. Στόχος της KHF, μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς καινοτόμων υπηρεσιών, είναι να γίνει ο σημαντικότερος φορέας ενημέρωσης στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή, μέσω ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο ενημέρωσης για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, συγκεντρώνοντας απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες για όλο το φάσμα των διαγωνισμών δημοσίου (προμήθειες, υπηρεσίες), παρακολουθώντας τους διαγωνισμούς καθ’όλη την πορεία τους (έγκριση, διακήρυξη, προκήρυξη, απόφαση, κατακύρωση) και παραδίδοντάς τα στους συνδρομητές της εύκολα, έγκυρα και έγκαιρα. Το 2012, αποφάσισε να υποστηρίξει την Ελληνική αγορά, αναγνωρίζοντας την απλούστευση των διαδικασιών των διαγωνισμών δημοσίου, την εξυγείανση των δημόσιων φορέων και το κενό στον τομέα της ενημέρωσης του κοινού. Δημιούργησε την ομάδα diagonismoi-dimosiou.gr, η οποία αποτελείται από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των προμηθειών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα και στο τέλος του ίδιου χρόνου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της, ως η πλέον υποσχόμενη υπηρεσία ενημέρωσης στην Ελλάδα. Μέσω δε, της στρατηγικής συνεργασίας με την online οικονομική εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr, η υπηρεσία diagonismoi-dimosiou.gr διευρύνει περαιτέρω τις δυνατότητες ενημέρωσης των συνδρομητών της.

Παράλληλα, συνεχίζει να αναπτύσσεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, δημιουργώντας ηλεκτρονικές πλατφόρμες ενημέρωσης (vergabemonitor.de και khf.hu) με στόχο την ανάπτυξη σε 5 ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Η εταιρία Dolphio Technologies Kft. σχεδιάζει και αναπτύσσει όλα τα projects της εταιρίας KHF HU, προσφέροντας τεχνολογικές λύσεις και υποστήριξη στο απαιτητικό περιβάλλον της online ενημέρωσης. Η εταιρία Dolphio δραστηριοποιείται στους τομείς της ανάπτυξης επιχειρηματικών εφαρμογών, καινοτόμων διαδικτυακών υπηρεσιών και ανάπτυξης mobile applications. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξής της στην κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, περιλαμβάνεται κάθε χρόνο, από το 2011 στον κατάλογο των 50 ραγδαία αναπτυσσόμενων εταιριών της Deloitte.

Νέα

17.10.2016

Νέος νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις

Δαιδαλώδης είναι ο νέος νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις έργων 4412/2016 με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει τα πάντα, αφού ουσιαστικά καταργεί σχεδόν όλο το πλαίσιο της υφιστάμενης νομοθεσίας.

04.07.2016

ΕΝΦΙΑ: Ολες οι αλλαγές που ισχύουν από φέτος - Τι φόρο θα πληρώσετε (πίνακες)

Eναν σύντομο οδηγό των αλλαγών που θα ισχύσουν φέτος για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ σε σχέση με το 2015, αλλά και τον τρόπο καταβολής και υπολογισμού των δόσεων σε σχέση με την ημερομηνία εκκαθάρισης του φόρου, ετοίμασε το taxheaven...

[Περισσότερα]

Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς δημοσίου

Η ενότητα περιέχει μια περίληψη βασικών εννοιών σχετικά με τους διαγωνισμούς δημοσίου, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες στην αποτελεσματική και άμεση ενημέρωση τους. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να ανατρέξετε στα ακόλουθα θέματα:

  • Δημόσιοι διαγωνισμοί προμηθειών/υπηρεσιών (κρατικές προμήθειες)
  • Κωδικοί CPV
  • Νομοθετικό πλαίσιο περί δημόσιων προμηθειών
[Περισσότερα]

Η υπηρεσία

Από το 2009 η εταιρία KHF δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενημέρωσης για διαγωνισμούς δημοσίου. Στόχος της KHF, μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς καινοτόμων υπηρεσιών, είναι να γίνει ο σημαντικότερος φορέας ενημέρωσης στην Ευρώπη. Στο τέλος του 2012, δημιουργήθηκε η ομάδα diagonismoi-dimosiou.gr, η πλέον υποσχόμενη υπηρεσία ενημέρωσης στην Ελλάδα, η οποία αποτελείται από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των προμηθειών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα.

[Περισσότερα]

Χάρτης

Θέλετε να μάθετε πόσοι ενεργοί διαγωνισμοί δημοσίου τρέχουν στους νομούς της χώρας; Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω στο χάρτη και δείτε αμέσως!

Χάρτης περιφερειών (NUTS)